100% tevredenheid! 100% geld terug garantie!

Valuta:
     

Verzending

We zijn trots op onze reputatie voor een goede service, maar als om welke reden u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op via e-mail, zullen wij u helpen met een uitwisseling of terugbetaling.

Voor de terugkeer
1.We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat. Items niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. En alle geretourneerde artikelen zijn verhoogd met een een gratis terugkerende kosten, het is verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
2. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement, of een uitwisseling, bent u verantwoordelijk voor de verzend-en administratiekosten kosten, Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid. aangezien wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
3. Restitutie voor niet-kwaliteit problemen
Onze website kan een volledige terugbetaling voor niet-kwaliteit problemen, zoals niet opgeven:
Het product ziet er niet uit zoals die in de foto.
Het product is niet wat Identiteitskaart voorstellen dat het te zijn.
Ik ben niet tevreden met dit product.
In 7 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u een verzoek terugkeer van de gekochte items vanwege de redenen die hierboven, moet u de producten terug te sturen naar ons in de originele verpakking (je betaalt de verzendkosten). Toen we de producten teruggestuurd intactly ontvangt, naast de verzendkosten, zullen we ook aftrekken 15% administratiekosten op basis van uw bestelling totale bedrag en geven u een gedeeltelijke terugbetaling.

Voor Ruilen:
In 7 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u de producten die u kiest bent u niet beantwoorden in termen van kleur of maat te vinden, kan het worden teruggestuurd en vervangen onder de volgende omstandigheden. U moet de producten terug te sturen naar ons in de originele verpakking (je betaalt de verzendkosten). De producten moeten niet gebruikt (behalve try-out). Als we de producten terug intactly gestuurd ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en verzenden ze naar u terug. De verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u moet ook in rekening worden gebracht van jullie.

Belangrijk bericht:
1. Hoewel we 100% probleemloos terugkeerbeleid, gezien de tijd en geld in beslag, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk te maken voordat u uw bestelling.
2. Neem contact op met onze klantenservice eerste om het retouradres te krijgen.
3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verliezen als de geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, moet origineel postkantoor ontvangst worden gehouden om de schadevergoeding te vorderen.

Terug